Werkplaats

Werkplaats

Zorg voor een veilige auto door te kiezen voor onderhoud en reparatie in Rotterdam bij Tyre & Cleaning. Als u behoefte heeft aan een keuring, onderhoudsbeurt of reparatie, kunt u rekenen op onze ervaren en professionele medewerkers. Met onze diensten rijdt u binnen de kortste keren weer veilig weg.

APK en periodiek onderhoud

Periodiek uw auto na laten kijken is een verstandige keuze. Sterker nog, voor alle voertuigen is een APK op zijn tijd verplicht. Of het nu ieder jaar, iedere twee jaar of een andere periode betreft, voor uw periodieke keuring bent u evengoed bij Tyre & Cleaning aan het juiste adres. Wij zijn bevoegd om deze uit te voeren en gaan altijd netjes en professioneel te werk.
Mochten we onverhoopt een defect tegenkomen, dan stellen wij u daar eerst van op de hoogte. Vervolgens kunnen wij dit verhelpen. Dit kan eveneens tijdens een onderhoudsbeurt of keuring. Ook als u buiten de APK om onderhoud wilt laten plegen, staan we voor u klaar, bijvoorbeeld voor een kleine of grote beurt.

Reparatie en losse onderdelen

Het kan natuurlijk voorkomen dat een bepaald onderdeel van uw voertuig het begeeft. Blijf hier niet mee rijden! Dit brengt uw veiligheid, die van andere verkeersdeelnemers, de kwaliteit en de levensduur van uw auto in gevaar. Kom langs en wij herstellen het defect graag met onze autoreparatie. Service en kwaliteit zijn zaken die wij te allen tijde centraal stellen. Goed is voor ons nog niet goed genoeg! We gaan dan ook altijd een stapje verder voor u, zodat u nog langer van een verzorgde en optimaal functionerende auto kunt genieten.
Zonder banden en velgen komt uw auto niet van A naar B. Daarom kunt u bij garage en bandenboer Tyre & Cleaning terecht voor allerlei diensten omtrent autobanden in Rotterdam en omstreken. Of het nu gaat om banden uitlijnen, balanceren, wisselen of kopen – wij staan voor u klaar. We zijn officieel Goodyear Dunlop partner en hebben veel ervaring in en passie voor ons vak.
Of het nu dus gaat om een beurt, reparatie, aircoservice, bandenservice, trekhaken monteren of ander onderhoud, Tyre & Cleaning Rotterdam staat tot uw dienst. Bel naar 085-8883981 of maak gebruik van het contactformulier om uw vragen te stellen. We helpen u graag verder. En wellicht een formulier mat Naam Email Telefoonnummer en vraag foor offerte zeg maar !

Afspraak maken
Voor meer informatie kunt u het beste even naar ons toe bellen of mailen voor een prijsopgave of een afspraak.

info@otcautos.nl
06 14 72 45 26

Trekhaak kopen
Koop uw trekhaak in Rotterdam bij Tyre & Cleaning en laat deze direct vakkundig monteren door onze specialisten. Zo heeft u nergens omkijken naar en bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij zijn partner van Trekhaakcentrum.nl en bieden voor elk model en type auto wel een geschikte trekhaak inclusief montage. Dat maakt ons uw aangewezen trekhaakspecialist in de regio!

Mogelijk gemaakt door Mobilox