REGULIER ONDERHOUD WERKT KOSTENBESPAREND

Een grote groep autobezitters laat essentiƫle onderdelen van de auto, zoals banden en remmen, alleen vervangen als het echt niet anders meer kan. Door een onderhoudsbeurt over te slaan besparen ze inderdaad eenmalig kosten. Maar als slijtage niet tijdig wordt gesignaleerd, kan dat tot dure reparaties en extra kosten leiden. Als de remblokken bijvoorbeeld helemaal versleten zijn, kunnen ze de remschijven zo hebben aangetast dat ook die vervangen moeten worden. Daarnaast kunnen niet goed functionerende remmen, schokdempers of gladde banden tot verkeersonveilige situaties leiden. Automobilisten die op versleten banden rijden riskeren bovendien een forse boete als dit wordt geconstateerd


KLEINE BEURT

Een kleine beurt is er om grote schade te voorkomen. Tijdens een kleine beurt wordt door OTC Autos gecontroleerd op 30 veiligheidspunten waaronder uw remmen, verlichting, schokdempers en de accu. Alle vloeistoffen worden vervangen of aangevuld waar nodig. Is uw auto rond de tijd van de APK keuring toe aan een kleine beurt? Combineer deze om te voorkomen dat u meerdere afspraken moet inplannen. Wij verzorgen de APK en kleine beurt graag tegelijk voor u.

De kosten die u betaalt bij OTC Autos is afhankelijk van het soort auto dat u rijdt. Bij ons kunt u er altijd zeker van zijn dat u een scherp voorstel ontvangt.

GROTE ONDERHOUDSBEURT BIJ OTC AUTOS

  • Wij onderhouden auto's van alle merken en modellen
  • Wij zorgen er altijd voor dat uw fabrieksgarantie behouden wordt
  • Wij bieden u een prijsopgave voorgaand aan de onderhoudsbeurt

OTC AUTOS CONTROLEERT UW AUTO OP ALLE CRUCIALE PUNTEN

Het is belangrijk dat uw auto met enige regelmaat onderhouden wordt om onverwachte schade zo goed mogelijk te voorkomen. Omdat wij uw auto volledig controleren tijdens een grote beurt bieden wij u een gratis APK keuring hierbij aan. Op deze manier kunt u weer veilig de weg op.

BEHOUD UW FABRIEKSGARANTIE

Bij OTC Autos zorgen wij ervoor dat het onderhoud altijd aan de hand van fabrieksspecificaties gebeurt. Hiermee voorkomt u dat de fabrieksgarantie niet meer geldig is. Dus ook bij ons kunt u uw auto voor een grote beurt brengen.

Bent u op zoek naar een professionele garage voor uw grote beurt, dan bent u bij ons aan het juiste adres!
 

Afspraak wensen

Soort afspraak

Voertuig gegevens

Uw gegevens

Mogelijk gemaakt door Mobilox